Gebze Cephe Tabelası

Gebze Cephe Tabelası

Gebze cephe tabelası binaların duvarlarında ya da dış cephesinde kullanılan tabela türüdür. Bu tabelalar işletmenizi tanıtmanın yanı sıra binanızı da daha güzel gösterir. Modern ve şık tasarımlarıyla işletmenize prestij katacak bu tabela çeşitlerinin farklı modellerini bulmanız mümkündür. 

Cephe tabelası fiyatları tabela çeşidine ve kullanılan malzemeye göre değişkenlik göstermektedir. Tabelalarda ışıklandırma isteniyorsa fiyatlandırma seçeneği farklı olmaktadır. Kutu harf tabela istenmişse kaç tane harf üretildiği ve harflerin boyutları gibi etmenler fiyatlar üzerinde belirleyici olmaktadır.

Cephe tabelasında kullanılan malzemeler farklılık göstermektedir. Bu tabelalar üretilirken malzeme seçimindeki esas nokta dayanıklı olmasıdır. Cephe tabelasında kullanılan malzemeler kompozit, alüminyum, pleksi, kompakt, dekota ve lampeks gibi materyallerdir.

Cephe tabelası tasarlanırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Tabela üretimine başlanmadan önce tabelanın konulacağı yer doğru belirlenmelidir. Ayrıca kullanılacak malzemelerin de dayanıklı olması önemli olan bir diğer konudur. Bu bağlamda bu ayrıntılara dikkat eden alanında uzman tabela firmaları ile çalışmanız size fayda sağlayacaktır.

Kaç Çeşit Cephe Tabelası Vardır?

Gebze cephe tabelası ışıklı, ışıksız ve kutu harf tabela olmak üzere 3 farklı şekilde tasarlanmaktadır. Işıklı cephe tabelaları yalnızca gündüz değil geceleri de işletmesinin görünür olmasını sağlamak isteyenler için ideal bir tabela çeşididir. Bu tabela çeşidinde istenilen renk skalasında ışıklandırma yapılabilir. Işıklı tabelalar geceleri de çok rahat fark edilmenizi sağladığı için aktif bir işletme izlenimi vermektedir. Geceleri en ideal görüntüyü elde etmek için ışıklandırmada açık renkler seçmek daha faydalı olacaktır. 

Kimi firmalar ışıklı tabela yerine ışıksız olanları daha makul bulduğu için tercih etmektedir. Doğru renk tercihleri ile ışıklandırma olmasa da görünürlüğü yüksek ve estetik tabelalar elde edebilirsiniz. 

Bir diğer cephe tabelası türü de kutu harf tabeladır. Bu tabela çeşidinde ışıklı ve ışıksız çeşitleri vardır. Harfler müşterinin isteğine göre tasarlandığı için her geçen gün bu tabelaya olan talep artmaktadır.

Cephe Tabelaları Üretim Süreci Nasıl İşlemektedir?

Gebze cephe tabelası üretim sürecinde ilk olarak müşteri ile iletişim kurulur. Nasıl tabela istediği, hangi renk ve tasarım ile tabela imalatı istediği belirlendikten sonra tabelanın konulacağı yer belirlenir. Müşterilerin isteklerine ve yerin uygunluğuna göre tasarım süreci başlar. Her tabela çeşidinin imalat süreci farklı işlemektedir. Örneği harf tabelalardaki harfler teker teker üretilir. Sonrasında iskelete monte edilir. 

Tabelaların montajı sonrasında bakımı da önemli bir noktadır. Işıksız tabelaların bakımı ve temizliği genellikle daha kolaydır. Işıklı tabelalarda ise ampul değişimi gibi konulara dikkat edilmelidir.

Sonuç olarak cephe tabelaları özellikle dikkat çekici ve şık bir tasarım kullanıldıysa müşterilerinizin dikkatini çekmenizi sağlar. Bu sayede marka tanınırlığınız artmış olur. İyi tasarlanmış bir cephe tabelası ile kurumsal kimliğinizi güçlendirme fırsatı elde etmiş olursunuz. Bu bağlamda tabela konusunda deneyimli firmamızı tercih etmek sizin için her anlamda kazançlı olacaktır.

 

Bu gönderiyi paylaş