Gebze Totem

Gebze Totem

Totem tabela araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu alanlarda kullanılan açık hava reklamcılığı tabelasıdır. Bu tabela biçimi boyut, şekil, yazı biçimi gibi özellikleri bakımından fark edilmek üzere tasarlanır. Gebze totem, firmaların kendini tanıtması için dikkat çekici çözüm önerileri sunar. Açık hava reklamcılığında öne çıkmak için en uygun tanıtım şekli totem tabeladır. 

Totem Tabela Nedir?

Totem tabelada herhangi bir kanuni sınır bulunmaz. Bu nedenle istenilen boyut ve ebata göre tasarlanması mümkündür. Tek bacaklı ve çift bacaklı totem, ışıklı ve ışıksız totem, kompozit alüminyum totem, çelik sac profilli totem olmak üzere pek çok farklı totem tabela çeşitleri mevcuttur. Totem tabela fiyatları değişkenlik göstermektedir. Boyut ve ebatına göre fiyatları farklılık gösterir. En uygun fiyat için tabela alacağınız yerleri iyice araştırmanız önemlidir.

Gebze totem farklı boyutlarda üretilebilir. Totem tabelaların hangi boyutlarda yapılması gerektiği yerleştirileceği yere göre değişir. Boyutları buna göre belirlenip doğru bir şekilde ölçülendirme yapılmalıdır. Bu tabela türü açık hava reklamcılığında kullanıldığı için dayanıklı malzemeler kullanılmalıdır. Ayrıca tabelanın konulacağı yere mutlaka beton dökülmelidir.

Totem Tabelalar Nasıl Üretilmektedir?

Totem tabelalar ilk olarak grafik tasarım yöntemleri ile bilgisayar ortamında tasarlanır. Daha sonra metal kesiciler aracılığı ile alüminyum tabakalara geçirilir. Sonraki etapta ise metal iskeletler üzerine hazırlanan alüminyum tabakalar giydirilir. Tabelanın ışıklı olması isteniyorsa iç kısmına elektrik kabloları da yerleştirilir. Işıklı olması istenmemişse böyle bir aşamaya gerek duyulmaz.

Genel olarak devasa büyüklükte olan bu tabelaların üretimi uzmanlık gerektirir. Bu nedenle tabela hizmeti alacağınız yerleri dikkatli seçmenizde fayda vardır.

Totem Tabelaların Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Açık hava reklamcılığı alanında sıklıkla kullanılan Gebze totem, oldukça fayda sağlayan tabela türüdür. Bu tabela türünün sağladığı avantajlar aşağıdaki gibi sıralanabilir:

  1. Totem tabelalar estetik bir görünüm sunar. Bu da firmanızın olumlu bir prestij kazanmasında etkili olur.
  2. Bu tabela türü yağmur, kar gibi doğa olaylarına karşı son derece dayanıklıdır.
  3. Totem tabelalar birden fazla çeşit tabela halinde kullanılabilir.
  4. Totem tabela oldukça geniş kitlelere ulaşabilme potansiyeline sahiptir.
  5. Kolay bir şekilde bakımı yapılabilir.
  6. Yol kenarına yerleştirilmeleri ve yüksek boyutlarda üretilmeleri nedeniyle yolu bilmeyenler için yol gösterici görevi de görür. Bu durum da işletmenin fark edilmesi açısından artı bir etkidir.

Çeşitli iş yerleri, kamu kurumları ve alışveriş merkezlerinin kullanmayı tercih ettiği totem tabelaların faydaları kısaca bu şekildedir. Bu tabelaların üretiminde genellikle paslanmaz çelik ve alüminyum gibi malzemeler tercih edilmektedir. Cam ve ahşap gibi materyaller de tercih edilebilir. Şeffaf ve şık bir görünüm isteyenlerin tercihi cam olurken doğal ve sıcak bir görünüm elde etmek isteyen firmalar ahşap tercih etmektedir.

Totem temizliği yaparken tabela için kullanıma uygun bir temizlik çözeltisi, sünger veya bez kullanılmalıdır. Son derece uzun kullanım sağlayan bu tabelalar sizlerin tanıtımında önemli rol oynamaktadır. Sizde kaliteli ve uzun süreli kullanım için Gebze Totem firmamıza ulaşım sağlayarak ürünlerimizden hemen sipariş verebilirsiniz.

Bu gönderiyi paylaş